Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repositorio.uta.edu.ec/jspui/handle/123456789/27850
Title: | La cocina patrimonial en la conformación del destino turístico: estudio sobre la gastronomía latacungueña |
Authors: | Camilo Francisco, Torres Oñate Almachi Chaquinga, Sonia Patricia |
Keywords: | COCINA PATRIMONIAL, DESTINO TURÍSTICO, TURISMO |
Issue Date: | 1-May-2018 |
Publisher: | Universidad Técnica de Ambato. Facultad de Ciencias Humanas y de la Educación.Carrera de Turismo y Hotelería |
Abstract: | COCINA PATRIMONIAL, DESTINO TURÍSTICO, TURISMO |
URI: | http://repositorio.uta.edu.ec/jspui/handle/123456789/27850 |
Appears in Collections: | Carrera Turismo y Hotelería |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
0503801672 Sonia Patricia Almachi Chaquinga.pdf | 2,82 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.