Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
Deutsch
English
español
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repositorio Universidad Técnica de Ambato
Search
Search:
All of DSpace
Ciencia e Ingeniería en Alimentos y Biotecnología
Revistas
Unidad de Posgrados
Unidad Operativas de Investigaciones
Carrera Ingeniería Bioquímica
Carrera Ingeniería en Alimentos
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2013
La comparación de las Gomas Xanthan y en las propiedades reológicas de la mayonesa
Moreno Cisneros, Ana Soledad
2013-02-25
Elaboración de queso fundido untable tipo cheddar en Industria Lechera Carchi S.A
Erazo Carapaz, Lourdes del Pilar
2013
Uso de ácido cítrico en la elaboración de guacamole y su incidencia en el tiempo de vida útil
Reyes Frías, Luis Rodrigo
2013
Comparación de Cloruro de Sodio (NaCl) y Fosfato Sódico (k7) en la Vida Útil de Pechugas de Pollo Marinadas
Paspuel Vergara, Edgar Andrés
Discover
Author
1
Erazo Carapaz, Lourdes del Pilar
1
Moreno Cisneros, Ana Soledad
1
Paspuel Vergara, Edgar Andrés
1
Reyes Frías, Luis Rodrigo
Subject
1
Alimento
1
Arábiga
1
Cloruro de Sodio
1
Fosfato Sódico
1
Goma
1
Guacamole
1
Marinada
1
Mayonesa
1
Pechuga
1
Pollo
.
next >
Has File(s)
4
true