Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio.uta.edu.ec/jspui/handle/123456789/28379
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorPérez Betancourt, Yunys-
dc.contributor.authorRuiz Bonilla, Viviana Elizabeth-
dc.date.accessioned2018-07-26T17:12:38Z-
dc.date.available2018-07-26T17:12:38Z-
dc.date.issued2018-07-
dc.identifier.urihttp://repositorio.uta.edu.ec/jspui/handle/123456789/28379-
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherUniversidad Técnica de Ambato. Facultad de Ciencia e Ingeniería en Alimentos. Carrera de Ingeniería Bioquímicaes_ES
dc.rightsopenAccesses_ES
dc.subjectACTIVIDAD CITOTÓXICAes_ES
dc.subjectACTIVIDAD ANTIOXIDANTEes_ES
dc.subjectNANOEMULSIONESes_ES
dc.subjectEXTRACTOS VEGETALESes_ES
dc.subjectAMBROSIA ARBORESCENSes_ES
dc.titleEvaluación de la actividad citotóxica y antioxidante de diferentes nanoemulsiones obtenidas a partir de extractos de Marco (Ambrosia arborescens)es_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Carrera Ingeniería Bioquímica

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BQ 159.pdf1,22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.