Repository logo
Communities & Collections
All of DSpace
Statistics
  • English
  • العربية
  • বাংলা
  • Català
  • Čeština
  • Deutsch
  • Ελληνικά
  • Español
  • Suomi
  • Français
  • Gàidhlig
  • हिंदी
  • Magyar
  • Italiano
  • Қазақ
  • Latviešu
  • Nederlands
  • Polski
  • Português
  • Português do Brasil
  • Srpski (lat)
  • Српски
  • Svenska
  • Türkçe
  • Yкраї́нська
  • Tiếng Việt
Log In
Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Ciencia e Ingeniería en Alimentos y Biotecnología
  3. Unidad de Posgrados
  4. Ciencia de los Alimentos
  5. Browse by Subject
 

Ciencia de los Alimentos

Permanent URI for this collectionhttp://repositorio.uta.edu.ec/handle/123456789/35341

Browse

Search By Issue Date By Author By Title By Subject By Subject Category
Filter results by typing the first few letters
Now showing 1 - 20 of 42
  • Results Per Page
  • Sort Options
  • ACHIRA  1
  • ACTIVIDAD ANTIINFLAMATORIA  2
  • ACTIVIDAD ANTIOXIDANTE  1
  • ALIMENTOS CONTAMINADOS  1
  • AMARANTO  1
  • ANTIOXIDANTES  1
  • BEGONIA DOUBLET  1
  • CALCIO BIODISPONIBLE  1
  • CAMOTE  1
  • CÁSCARA DE HUEVO  1
  • CHENOPODINA  1
  • COMPUESTOS BIOACTIVOS  2
  • CREMA PASTELERA  1
  • CULTIVOS ANDINOS  1
  • DIGESTIBILIDAD IN VITRO  1
  • DIGESTIÓN GASTRODUODENAL  1
  • DIGESTIÓN IN VITRO  1
  • ENTEROBACTERIAS  2
  • FARMACORRESISTENCIA BACTERIANA  2
  • GERANIO  1
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Privacy policy
  • End User Agreement
  • Send Feedback
Repository logo COAR Notify