Repository logo
Communities & Collections
All of DSpace
Statistics
  • English
  • العربية
  • বাংলা
  • Català
  • Čeština
  • Deutsch
  • Ελληνικά
  • Español
  • Suomi
  • Français
  • Gàidhlig
  • हिंदी
  • Magyar
  • Italiano
  • Қазақ
  • Latviešu
  • Nederlands
  • Polski
  • Português
  • Português do Brasil
  • Srpski (lat)
  • Српски
  • Svenska
  • Türkçe
  • Yкраї́нська
  • Tiếng Việt
Log In
Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Ciencia e Ingeniería en Alimentos y Biotecnología
  3. Unidad de Posgrados
  4. Tecnología de Alimentos
  5. Browse by Subject
 

Tecnología de Alimentos

Permanent URI for this collectionhttp://repositorio.uta.edu.ec/handle/123456789/28090

Browse

Search By Issue Date By Author By Title By Subject By Subject Category
Filter results by typing the first few letters
Now showing 1 - 20 of 49
  • Results Per Page
  • Sort Options
  • ACEITE DE JENGIBRE  1
  • ACEITE DE LINAZA  1
  • ACEITES ESENCIALES  1
  • ÁCIDOS GRASOS  1
  • ACTIVIDAD ANTIMICROBIANA  1
  • ACTIVIDAD ANTIOXIDANTE  2
  • AMINOÁCIDOS LIBRES  1
  • BETALAÍNAS  1
  • CALIDAD POSTCOSECHA  1
  • CHONTADURO  1
  • COMPUESTOS BIOACTIVOS  1
  • CONSERVACIÓN DE ALIMENTOS  3
  • CONSERVACIÓN DE FRUTAS  2
  • EMBUTIDOS  1
  • EVALUACIÓN SENSORIAL  1
  • EXTENSORES CÁRNICOS  1
  • GELATINIZACIÓN  1
  • GUAYABA  1
  • HARINA DE BANANO  1
  • HARINA DE MELLOCO  1
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Privacy policy
  • End User Agreement
  • Send Feedback
Repository logo COAR Notify